RESEPSİYONİST - Ekip Arkadaşı Arıyoruz

Lider Kadın Derneği olarak ECHO projesi kapsamında Diyarbakır merkezinde gerçekleşecek ‘koruma projesinde’ bizler ile çalışacak Resepsiyonist aramaktayız.

Son Başvuru Tarihi: 28 /05/2021
Başvuru Adresi: info@kizilkader.org

TEMEL SORUMLULUK ALANLARI

⦁ Lider Kadın Derneği Diyarbakır İrtibat Bürosuna gelen bireyleri karşılamak ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlara yönlendirme hizmeti sunmak
    ⦁ Lider Kadın Derneği Diyarbakır İrtibat bürosu faydalanıcılarına gerekli danışmanlık hizmeti sunarak katılımcıların STK’ların ve Kamu Kurumlarının hizmetlerine erişimini sağlamak,
    ⦁ Lider Kadın Derneği’nin, amacını, işleyişi ve sunulan hizmetleri bireylere, ailelere ve topluma tanıtmak.
    ⦁ Kızıltepe Lider Kadın Derneğine ziyaretçi olarak gelenlerin ziyaret saatlerini ve sebeplerini, kayıt defterine işlemek.
    ⦁ Yapılacak aktiviteler için önceden katılımcı formu düzenlemek.
    ⦁ Gerekli görülmesi durumunda Dernek yöneticileri ile görüşmeye gelen kişiler için uygunluk durumuna göre randevu oluşturmak
    ⦁ Gizlilik ilkesine uygun olarak, yapılan çalışmalar ile ilgili kayıtları tutmak, yapılan mesleki çalışmalarla ilgili dosyaları düzenlemek ve arşivlemek,
    ⦁ Lider Kadın Derneği Diyarbakır irtibat Bürosuna başvuran danışanlar için ön kayıt formu tanzim etmek.

ARANAN ÖZELLİKLER

⦁ Pozisyonun gerektirdiği değişken çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.
    ⦁ Yararlanıcıların haklarına ve gizliliğe önem veren.
    ⦁ İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı.
    ⦁ Zaman yönetimi-planlama yetkinliği gelişmiş.
    ⦁ Kriz anlarında ve stresli durumlarda da çözüm üretebilen ve verimli olabilen.
    ⦁ Toplumsal cinsiyet eşitliği ve hassas gruplar konusunda koruma ve güçlendirme perspektifine sahip.
    ⦁ 18 yaşından küçük herkesin çocuk olduğunu ve korunması gerektiğini kabul eden.
    ⦁ Farklı kültürlerden kişilerle yansız ve ayrımcılık yapmadan ilişki kurabilen.
    ⦁ Çatışma ve problemle karşılaştığında sakin, pozitif yaklaşan ve hızlı çözüm üretebilen.
    ⦁ En az lise mezunu olmak.
    ⦁ İleri derece Türkçe, biliyor olmak.
    ⦁ Tercihen Arapça ve / veya Kürtçe konuşmasını bilen.
    ⦁ Sahada çalışmasına herhangi bir engel bulunmaması
    ⦁ Diyarbakır’da ikamet ediyor olmak veya edebilecek olmak
    ⦁ Çalışma şekli: Tam Zamanlı
    ⦁ Çalışma Yeri: Mardin ve Diyarbakır